Don't panic


baramassapeppigafinbildernu

Kom hem och blev påmind om hur superarg och stressad jag var när jag åkte. All packning jag ställde så fint på ett speciellt ställe igår ligger nu kastat lite över hela rummet och kläder som innan utbrottet låg på sängen ligger nu över allt. Jag hittade inte plånboken och det kan ju vara en rätt bra grej att ta med när man handlar. Lilla mamma fick onödigt skäll också, fy va dålig jag är på att vara arg! 

Nu ska jag i alla fall försöka att göra någorlunda fint här innan jag drar iväg och jobbar sista passet på 8 dagar. Jag kommer att ha andra saker för mig, minst sagt.

My heart on your sleeveÅngesten går inte över, den blir värre. What to do? Inget. Hatar det. Fan fan fan. Vart är peppen? Inte är det här i alla fall.
Nu ska jag sova i Mattes tröja och vira in mig i täcket så hårt att det känns som han kramar om mig.

klarar.mig.inte.utan.
aldrig.aldrig.aldrig

Om sanningen ska fram (kan du packa åt mig då?)


Såhärgladvilljagbli<3

Jobbade lite, fikade lite, handlade lite, fick några kväljningar, spelade lite schack och lite kort, lyssnade på Mark Levengood när han sommarpratade, grät lite och saknade massor. 

I det stora hela borde det vara finfint med mig, men ledsenheten och saknaden tar fortfarande över lite för mycket för att det ska kännas helt ok. Jag går upp och sätter mig hos mamma. Behöver lite kram och pepp och en kopp te, sen kanske jag får styrka och ork att packa allt (really?) fint i min garderob i två sporttrunkar.

(parantes)

Rockade sockorna (med vissa undantag) av mitt första riktiga kvällspass så jag blev klar i förtid. Nu har jag piffat mig (så jag inte luktar old ppl) och ska snart bege mig till Matte för en typ obefintlig midsommar där, mysigaste möjliga!
Imorgon börjar stressen och peppen på riktigt ( hoppas jag), är så jävla skitnervös! Men det ordnar sig nog :)

Midsommar, ångest och handspritLåtsas att det bara är en vanlig lördag och försöker inbilla mig att midsommar är töntigt, men jag är inte så säker på att det funkar. Jag ska jobba och det suger, visste men det känns ändå rätt okej. Jag är inte bitter, jo lite. Men bara pytte pytte lite. Jag har fått hur mycket kramar och pussar jag har velat de senaste tre dagarna och så har jag laddat upp så mycket kärlek jag kunnat och det ska jag fortsätta med ikväll och imorgon också. 
Nästa vecka drar vi iväg en vecka och jag kommer sakna Matte så jag har redan ångest över det nu. Men jag klarar mig, bara jag får lika mycket pussar och kramar när jag kommer hem så. 

Men hörrni, glad midsommar på er!

Ångest och stenSitter och trycker smörgåsar för att förhoppningsvis bli lite mer människa än jag var när jag vaknade.
Idag består jag inte utav någonting förutom ångesten i huvudet och stenen i magen. Allting som måste tänkas på och planeras idag är laddat med så mycket ångest att jag blir snurrig när jag försöker fokusera. 
Det känns som att jag är i Bellas dimma, fast inte på det sättet liksom, hm.

Jaja, lite mindre ångest ikväll när min Matte kommer hit i alla fall. 
Nu är de jobb som gäller.Calzone med champinjoner och vitlök

Har ringt och krånglat med en stackars pizzabagare på Hammarby men nu får jag den i alla fall hemkörd fast de hade stängt, årets pizzeria, typ. Hoppas pizzorna var värt mödan nu. 

Har legat i sängen hela dagen och ätit sjukt mycket skit, så en pizza på det passar fint. Att det regnar gör det inte mindre mysigt. Dock ber jag till någon slags gud att internet ska pajja så att jag kan få en social stund med pojken min den här helgen. 

Dåligt samvete för att jag tackade nej till jobb idag, men jag ÄR ju faktiskt ledig, bitchar. Och imorgon åker jag till Viola och umgås lite. Mysigt!

Och och och - en vecka till peace nu. Känner peppen och stressen..

Word out on the street


Här är en fin bild jag hade på minidatorn, från Tumblr skulle jag tro. 

__

Persiennerna och gardinerna är så mycket fördragna de kan bli men jag har fortfarande en strimma sol i ögonen, det känns fint.
Pigmenten på mina armar är  delvis bortkliade så jag ser lite smutsig ut hela tiden, inte det charmigaste kanske men ändå lite sommar på något vis. 
Sov mycket i natt men väldigt väldigt lätt så jag är dödstrött ändå, somnade till en stund till filmen Unmade beds som faktiskt blev lite av en favorit, med allt sitt London, alla förvirrade kära människor och allt udda men som ändå passade in så himla bra. Och musiken var verkligen itne fy skam den heller. 

Nu ska vi tydligen äta lite, jag och min fina fina pojke <3 Jag är fortfarande proppmätt efter alla jordgubbar och den där hela nybakta brödlimpan jag åt, men kvällsmat bör man ju äta, för shit klockan är visst redan 20.00. Och jag har itne gjort något vettigt på hela dagen. Det känns hur bra som helst.

Casablanca sucked anywaysHar tappat bort min plånbok med allt jag äger i, i stort sätt. Är 80% säker på att jag har glömt den i jobbyxor som jag sedan slängt i den gemensamma tvätten, så snart ska jag bege mig ner i den dödsläskiga källaren (med tusen olika skyddsrum och korridorer) och leta igenom all äcklig tvätt där innan jag går på mitt kvällspass.

Ska göra mig i ordning lite nu. Idag kan man ha riktiga kläder på sig utan att smälta bort, för det regnar. Tänker alltid på Hanin då <3 
Tror jag festar till det med lite eyeliner idag till och med, trots allt är ju kvällspass lite lite lite mera party än dagspass, eller hur?

PillsIgår var inte en sådan bra dag att tappa bort saker på,
och idag var om möjligt en värre dag att upptäcka det på.
Jag smittar visst av mig, eller så var det inte jag som var först.
Vet inte. 
Och tror inte jag vill det heller. 

Vet hur jag ska ha det fram tills jag åker långt långt bort nu, och lite panik skapar det nog. Även fast det är en fin känsla av medvetenhet som har befunnit sig.
Vet inte riktigt. 
Skulle gärna ha haft den där handen i ryggen nu. Den som bara bryr sig om mig och som vet att jag bryr mig om tillbaka fast jag aldrig någonsin behöver visa det.
Och den där hårda hårda famnen som bara kramar och kramar och kramar fast jag blöter ner alla kuddar.

Innan man dör

Klickade som vanligt fram Sandras blogg (som för övrigt gör mig så lycklig och inspererad och peppad osv) och så hade hon en frågestund. En av frågorna hade fått ett svar som var så bra så det kändes ändå in i hjärtat, så bra va de!

Såhär stog det - 

Om man har hela livet framför sig, vad måste man då göra innan man dör tycker du?

Köpt baguetter på ett bageri i frankrike, silat vit sand mellan tårna, kysst en pojke man inte visste namnet på, vågat göra något ingen trodde att man kunde, åkt de flygande tågen i japan, varit så sjukt kär att ryggen blev helt varm och blöt när han satt bredvid, skrattat av stolen, köpt en dyr klänning som man använde en gång och aldrig igen, varit så högt upp att man kunnat se ut över en hel stad, drömt om något sedan gjort det, pussat någon över hela kroppen för att man tyckte om dom så mycket, klappat ett vilt djur, sagt jag älskar dig, gjort något lagom olagligt, längtat till havet (jag och filip pratade igår om att det är viktigt att längta efter det ibland), lyckats odla tomater, ätit två pizzor på raken, gått barfota en hel dag, ställt sig upp och sagt ifrån, känt sig sjukt jäkla nöjd.

"Uppe med den där jävla tuppen" som lillasyster skulle ha sagt


Random matbilder, märks att jag är hungrig?

Har en fix idé om att jag måste äta jättemycket frukost innan jag börjar jobba varje dag så jag slipper vara sådär totalt sjukt ashungrig så till och med de gamla med hörapparat hör när min mage kurrar. Så ni sitter jag och min ångest och försöker få i mig allt som finns inom räckhåll. 

Och ja, jag har alltså börjat jobba nu. I söndags kväll hemma hos Hanin fick jag ont i hjärtat då jag insåg att hon kunde sova hur länge hon ville morgonen efter och skulle inte ens behöva äta någon frukost om hon inte ville. Lite avundsjuk är jag, ja. Men pengar är pengar, och studenter är fattiga.
Heartbeats

Så starka känslor att de spränger mig inifrån, jag imploderar. Älskar, älskar mera, älskar mera älskar mest, fast just nu verkar det inte finnas någon gräns.
Jag älskar dig stjärnstopp. Men finns det något stopp på stjärnor?
Vill kasta alla de bra men hårda och osmidiga känslorna på någon annan och fråga hur lätt de tror det är att ha allt dethär mellan revbenen, ibland finns det inte plats för annat och då är det första som får lämna plats tårar. Inte för att jag vill få ut dem, men det finns ingen plats för tårar och sådant strunt längre.
Lite så är det nu, lite sådana tårar.
Och lite tårar av utmattning. Jag fyllde mina pausdagar med ett tempo på 100km/h och får skylla mig själv. Men ibland kanske man klarar sig ändå.
Hoppas.


Så starka känslor att de spränger mig inifrån, jag imploderar. Älskar, älskar mera, älskar mera älskar mest, fast just nu verkar det inte finnas någon gräns.
Jag älskar dig stjärnstopp. Men finns det något stopp på stjärnor?
Vill kasta alla de bra men hårda och osmidiga känslorna på någon annan och fråga hur lätt de tror det är att ha allt dethär mellan revbenen?
Ibland finns det inte plats för annat och då är det första som får lämna plats tårar. Inte för att jag vill få ut dem, men det finns ingen plats för tårar och sådant strunt längre.
Bara det viktigaste får plats här.


Lite så är det nu, lite sådana tårar.
Och lite tårar av utmattning. Jag fyllde mina pausdagar med ett tempo på 100km/h och får skylla mig själv. Men ibland kanske man klarar sig ändå.
Hoppas.I'll be miserable at best

Vaknade hos Matte
Åkte till Ulrika
Krama och gråta lite (mycket)
Snabbsova
Åka till Hanin och ha mysdag med finaste familjen (förutom min då) <3Nu har jag planerat klänning etc till skolavslutningen imorgon, och nu går jag över till den eventuella bomb som kan (kanske kanske kanske, tar ut saker i förväg hela jävla tiden) komma och förstöra sinnesfriden jag med hjälp har kunnat skapa. Vill verkligen verkligen verkligen inte behöva börja om med den, det har blivit så bra nu. Så fint och bra och jag vill aldrig någonsin ha det på något annat sätt.

Håller tummarna, andan och mitt hjärta hårt.

CSI/NCIS

Jag har ett favoritlinne som har varit borta ett tag. Jag har haft väldigt många misstankar om att det är Tove som har tagit det, men har aldrig haft bevis och hon verkligen blånekar. Har väl accepterat det lite smått och lämnat det bakom mig, tänkt att det dyker väl upp någon vacker dag.

Idag sorterar jag tvätten. Ska lägga i Alvas byxor i en låda och där, bam bam baaam. Där ligger mitt linne. Ihopknölat i ett hörn av lådan, jätteskrynkligt. 

Nu är frågan - är det Alva som (helt osannolikt) använt mitt linne (som skulle vara helt sjukt för stort på henne) och efter det gömt det? Eller är det Tove som har använt det men inte vågat lämna tillbaka det, och försökt sätta dit Alva?

Känner mig som Agent Gibbs i NCIS eller den där rödhåriga i CSI, detta ska jag klura ut. Ett korsförhör som liknar ingenting kan dom vänta sig efter skolan, Tjuven ska inte få komma undan. Damn.

Heja bättre vetandet
Klockan är egentligen lite för mycket för att sitta med dörren öppen och i bikini men jag gör det ändå. Men trots att mina fötter är isbitar och att jag nog skulle stänga dörren om jag orkade så blir jag helt varm i hela kroppen när du släpper dehär ”breaking news”, och det är ingen bra värme. Illamående.

På en halv sekund spelas det upp en frekvens i mitt huvud, jag har sett den så många gånger men avskyr den alltid lika mycket. Jag vet exakt alla tankar, alla ord och alla nu-stänger-min-kropp-av-för-nu-kan-jag-inte-ta-mera-känslor.
Och efter den där obehagliga halva sekunden kommer jag tillbaka till verkligenheten och svedan och trycket bakom ögonen kommer igång, fan.

Innerst inne vet jag att jag bara förstör för mig själv, men det är så långt inne att jag måste igenom så mycket annat jobbigt och ont att mina sinnen väljer bort det vetandet. ”Det går inte att komma ifrån”
Jobbigt för att det är samma gamla jävla upplevelser, tankar och ord som det alltid har varit.
Ont för att det är så sjukt svårt och ansträngande att ta sig igenom, varenda gång.

Dåligt samvete för att det bättre vetandet ligger så djupt begravt och för att jag inte kan plocka fram det utan att beröra allt som inte är bra, allt som gör ont.
Dåligt samvete för att jag vet att du förtjänar mitt bättre vetande, mitt bästa.

Tvingar rösten stadig och ögonen torra, säger att det är helt okej, som om jag använde mitt bästa vetande. Jo men visst. Jag tror du vet, kanske inte allt och inte hur mycket, men att det finns där i alla fall.
Tvingar mig själv att försöka hålla mitt bättre vetande framme, i alla fall så länge jag orkar. Tre dagar och sen kanske denhär jobbiga och illamående känslan kan försvinna, eller så blir den det värsta som har hänt. Jag vet inte, har ingen aning. Hoppas det bättre vetande var det rätta vetandet, jag går sönder annars.
Synd att den trygga handen jag oftast kan få på ryggen försvinner innan jag vet hur det blir, den hade nog kunnat behövas rätt så ordentligt.P.S. mongotår D.S.Inom en snar framtid (vet dock inte hur snar) blir jag upplockad med mitt pick och pack och så åker vi hem till Bulle på landet för att testsova i våra P&Ltält. Jag har med mig kebabspett och pepparsås, en mix jag inte riktigt tänkte igenom känner jag, men på Maxi i stundens hetta såg det så gott ut ju?

Men ja, eftersom jag snart (kanske) blir hämtad kanske det är dags för mig att piffa till mig lite, pula ner min Onepiece i väskan och dra på mig min nya fina klänning.
Hörs om ett dygn kompisar, om jag överlever en natt i vildmarken det vill säga.

Road trip


Joakim fick låna finbilen i helgen, så vi åkte och plockade upp Jennifer, och sen vidare till en liten vattenpöl.


Vi va på Björnön och kollade på solen när den gick ner

Och sen kollade vi på film med både läsk och kaffe och massa annat. 
När jag kom hem runt två var mamma fortfarande vaken (haha) så vi gjorde lite sparris, mysdag!

Vi går ut och brinner upp i nattenOch en spontan road trip på det där så..
Ching

She's got you highNämn något som gjorde dig glad igår:
Finaste fina Matte <3 <3

Vad gjorde du kl 08 imorse:
sov

Vad gjorde du för 15 min sedan:
Letade efter peppig musik på spotify

Det sista du sa högt:
"Nej men de är lugnt, jag hämtar den"

Det senaste någon sa till dig:
"Okej, men jag gör det jag då"

Vad har du druckit idag:
Saft, vatten, kaffe och ice tea


Vad var det senaste du åt:
Hamburgare :))

Vad var det senaste du köpte:
Glass till kusinerna, hamburgerbröd, juice, fanta och ice tea


Vad är det för färg på din ytterdörr:
Blå och svart, beror på vilken sida man går in på

Vad är det för väder hos dig nu:
Asvarmt! Och kvällssol <3

 

Godaste glassmaken:
Vanilj med krossad choklad eller sorbet i alla dess underbara former

Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Tyyp, tror jag i alla fall

 

Sover du tungt:
Börjar göra det nu på äldre (haha) daar


Drömmer du mardrömmar:
Oftast är de lite otäckt att drömma, men inte alltid just mardrömmar

Trivs du med ditt jobb:
Får väl se när jag börjar mhm!


Favoritklädsel:

När man riktigt vet att man är sådär dödssnygg och man vet att alla andra också vet det


Favoritlåt just nu:
Such great heights med Confide


Vad ser du om du tittar till höger:
Min spegel där det hänger lite halsband och annat trams, och mig själv då, såklart.

Vad ska du göra härnäst:
Städa mitt inte så städade rum

Höger eller vänsterhänt:
Höger

Humör just nu: 
Vet inte riktigt, helt okej glad fast ändå lite nedstämd, men inget inte lite pepp musik kan fixa. Eller så blir det tvärt om, det kan man inte så noga veta. Synd.

 

Favoritgodis:
Hallonmumrikar och fransk nougat tror jag de heter? Gott äre i alla fall.

Kläder just nu:
Bikiniöverdel från stadium, skjorta från Matte och fangirl shorts med INTOHIMO tryckt på rumpan :)))

Sommarplaner:
Jobba, P&L, jobba mer, Kanarieöarna, Jobba ännu mera.

Hur många kuddar sover du med:
Två!

Spelar du något instrument:
Kan en halv urdålig Your guardian angel på gitarr

Morgon eller nattmänniska:
Båda tror jag, om det går?

Vad är viktigast för dig:
Matte, mamma och pappa och alla andra jag delar blod med och alla mina fina kompizar

Snarkar du:
Nej, pratar dock sjukt mycket

Längtar du mest efter just nu:
Matte, och P&L (PEPP)Listan tog jag från Tigerlilys


Such great heights

Trodde man skulle få lyssna fem gånger på en låt / månad på Spotify, men icke! Surt för mig, men jag deppar inte länge. Försöker slänga ihop en pepp/städ/sommarlista av lite "lånade" låtar istället.. Funkar typ lika bra om inte bättre.


Här är min dag väldigt kort i bilder. Varför jag använde iso 1600 är fortfarande ett mysterium.. Sista bilden är ett smilyface ett flygplan gjorde, gulligt fast upp och ner då.Kan inte släppa men det vill jag inte hellerKramar av min finaste på jorden
Mormor och Morfar
Trädgårdsställe
Melonplantor
Små kusiner
Vattenspridare
Promenad
Liten social paus

Och där är jag nu.
Ska snart äta superavancerade hamburgare mamma har jobbat med i vad som känns som forever och efter det ska jag be Roffe kolla om han får igång analoga kameran, peppp.


PS. det är 30 grader ut DS.If it means a lot to you

Tvmyser lite med Tove innan läggdags. Jag fick resterna av hennes mat om jag hämtade mjölk till henne, rättvist. Hon fick till och med två sugrör. 
En fin tjej slog nyss ihjäl en inte så fin tjej med hammare i Criminal minds, men hon var faktiskt tvungen. 
Jag kikade in på Knivlisas blogg och skrattade så att jag började gråta åt detta.Leker med något skumt Alva har laddat hem. Skumt, alltså.


RSS 2.0