Bättre finns inte

Älskar dig till bottnen i det största svarta hålet. (p.s. svarta hål har ingen botten)


Förlåt

Blir så arg så jag nästan gråter när blogg.se ändrar om och förstör allt. Nu är det inte kul att skriva längre, inte så att någon annan får se i alla fall. Matte sover och jag känner mig ensam fast han ligger typ 2 meter bort. Jag sjunger inte i duschen längre och det gör ont. Något är inte som det brukade då, va? Jag blir likgiltig och arg och har så dåligt samvete för det att ingen kan ens gissa. Inte ens drömma. Snart är det höstlov. Då ska jag ordna allt, till som det va förut. Ordna allt så att det blir bra. Förlåt.

Pepp

Jag förstår mig inte på blogg.se längre och det är ju lite tråkigt. Kanske byter, vi får se. Peppveckan gick rätt åt helvete men nu är allt bra, hoppas jag. SÅ jag kör på en pepphelg istället. Och eftersom att det är fredag och jag har haft min balettlektion så är det helg nu. Så på med pepplistan så kör vi.

Mario Kart Love Song

Matte har gjort om sitt rum så himla himla mysigt så nu sitter jag uppkrupen i hans famn i soffan och läser bloggar och lite sånt medans han spelar xbox. Bästa i livet. Dagen va sämst sämst sämst sen köpte jag ett par nya (jordens finaste) skor och allt blev bara superbäst. Jag och Matte köpte nån thaigrej som man värmde i micron och damn va gott de va. Sen chips också fast mina va äckliga. Imorgon ska jag dansa balett och sen fixa hemma. Sen på dansföreställning och sen till mys-Matte igen <3 De går fortfarande inte att byta rad eller lägga in bilder och jag blir galen men det gör inte så mycket. Hatkärlek till att humöret skiftar så mycket. Allt blir så himla krångligt och jobbigt. Nu ska jag mysa mera sen ska jag sova. Har inte sovit middag idag så jag komemr somna som en stock. Älskar sånt. Ps. träffade på Viola idag på affären och det va såndär bita-i-läppen-för-att-inte-gråta-saknad. Verkligen! Finaste finaste bästa. Kärlek till månen och tillbaka. Ds. Hela dagen har varit som en enda lång Mario Kart Love Song.

Varning för ras

Har nog aldrig frusit så mycket som jag gör nu. Snöar det inte snart är det något fel på himlen. Bloggäckel.se funkar inte. De går inte att fixa bilder och det går inte ens att göra ett jävla mellanrum mellan raderna. Åt helvete. Som igår. Och idag. Och alltalltallt annat.

Jävla helvete fan

Skynda dig nu att borsta tänderna klart så att du hinner torka bort tårarna innan dom rinner ner genom mascaran och förstör en till grej den här morgonen. Det eskalerar. Nu även på morgonen och på bussen. Inte bara när man ska sova.

Plates they will shift, houses will shake.

Only to find nothing's the same. Det var svårt att sova idag. För mycket i huvudet. I hjärtat. Det ska regna imorgon. Hoppas allt blir bortspolat.

Det bara växer

Det är som en cancer, det bara växer. Som att ha leukemi med blodgrupp ab+-++bba-+a-draåthelvete. Ensam på jorden och ingen som kan hjälpa.
Det fanns en. En man kunde ringa mitt i natten när som helst och inte kunna andas och bara gråta och gråta och gråta men ändå bli så förstådd. Kan jag få din benmärg? Samma blodgrupp.

Den enda med samma blodgrupp som det är helt omöjligt åt helvete att ens försöka kontakta nu. Stenad till döds är straffet. Forever an outcast.

Det bara växer.


RSS 2.0